Старт / Сва Обавјештења / ЕРАЗМУС+ КА1 Универзитет “1. децембар 1918” Алба Иулиа, Румунија

ЕРАЗМУС+ КА1 Универзитет “1. децембар 1918” Алба Иулиа, Румунија

Ерасмус + КА1 програм за размјену наставног особља са Универзитетом “1. децембар 1918” Алба Иулиа, Румунија, отворен је за пријаве.

На располагању су 3 размјене (10 дана/2 седмице) за наставно особље до краја јула 2018. године и 1 размјена за наставно особље (1 седмица) за наредну школску годину, до краја јула 2019. године. Обавеза наставног особља у размјени је одржати минимално 8 часова наставе.

Овим путем позивамо заинтересовано наставно особље из области друштвених и хуманистичких наука (лингвистика и књижевност, историја, економија, богословија и психологија) да у складу са Правилником о међународној размјени наставног и административног особља и студената Универзитета у Источном Сарајеву (члан 17. http://www.ues.rs.ba/wp-content/uploads/2018/01/Pravilnik-o-medjunarodnoj-razmjeni.pdf) изврше пријаву на својој организационој јединици, те по одобрењу Наставно-научног вијећа доставе потврду Канцеларији за међународну сарадњу Универзитета, која ће, у сарадњи са кандидатом, одрадити административни дио пријаве према иностраном партнеру.

Будући да се области за размјену налазе на више факултета, молимо заинтересовано наставно особље да се путем пријавног обрасца www.ues.rs.ba/wp-content/uploads/2018/01/medjunarodna-prijava.doc  јави Канцеларији за међународну сарадњу да бисмо могли имати увид у број заинтерсованих кандидата, због ограниченог броја размјена.

За све информације, молимо заинтересоване кандидате да контактирају службенике Канцеларије за међународну сарадњу на iroffice@ues.rs.ba или nina.licina.ues@gmail.com, односно на број  телефона 057 320 330.