Завршена љетна школа у организацији руског Државног аграрног универзитета „Петра I“ из Вороњежа и Универзитета у Источном Сарајеву

У четвртак, 2. јуна 2022. године, на Економском факултету Пале одржано је завршно онлајн предавање за 26 полазника љетне школе у организацији Државног аграрног Универзитета „Петра I“ из Вороњежа и Универзитета у Источном Сарајеву. Током седмодневног трајања љетне школе студенти су имали прилику да слушају предавања из области економије са посебним освртом на перспективе и изазове економске сарадње између Републике Српске и Руске Федерације.

Студент треће године Економског факултета Милица Ћеранић је истакла да ова љетна школа представља једно лијепо искуство, те да су студенти научили нешто ново о буџетском систему Руске Федерације, развоју региона, управљању личним буџетом, као и о економским моделима и моделирању.

Координатор пројекта у име Економског факултета Пале била је доц. др Борка Поповић. Након завршног предавања сви полазници су добили сертификате о учешћу у овом успјешно реализованом пројекту.

  1. Маја Лопатић
  2. Дејана Гацо
  3. Ана Короман
  4. Бранислава Елек
  5. Јована Ремовић
  6. Милица Марковић
  7. Јована Урта
  8. Александра Јововић
  9. Никола Работа
  10. Савка Бабић
  11. Милица Ковач
  12. Милица Лазић
  13. Милица Мићевић
  14. Тијана Симанић
  15. Бојана Шаренац
  16. Јована Шаренац
  17. Милица Ћеранић
  18. Кристина Малетић
  19. Нина Гутаљ
  20. Јелена Симовић
  21. Дејан Пандуревић
  22. Милица Богдановић
  23. Наташа Јокић
  24. Ана Шешлија
  25. Ивана Гајић
  26. Анђела Југовић

Економски факултет Пале