Završena ljetna škola u organizaciji ruskog Državnog agrarnog univerziteta „Petra I“ iz Voronježa i Univerziteta u Istočnom Sarajevu

U četvrtak, 2. juna 2022. godine, na Ekonomskom fakultetu Pale održano je završno onlajn predavanje za 26 polaznika ljetne škole u organizaciji Državnog agrarnog Univerziteta „Petra I“ iz Voronježa i Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Tokom sedmodnevnog trajanja ljetne škole studenti su imali priliku da slušaju predavanja iz oblasti ekonomije sa posebnim osvrtom na perspektive i izazove ekonomske saradnje između Republike Srpske i Ruske Federacije.

Student treće godine Ekonomskog fakulteta Milica Ćeranić je istakla da ova ljetna škola predstavlja jedno lijepo iskustvo, te da su studenti naučili nešto novo o budžetskom sistemu Ruske Federacije, razvoju regiona, upravljanju ličnim budžetom, kao i o ekonomskim modelima i modeliranju.

Koordinator projekta u ime Ekonomskog fakulteta Pale bila je doc. dr Borka Popović. Nakon završnog predavanja svi polaznici su dobili sertifikate o učešću u ovom uspješno realizovanom projektu.

  1. Maja Lopatić
  2. Dejana Gaco
  3. Ana Koroman
  4. Branislava Elek
  5. Jovana Remović
  6. Milica Marković
  7. Jovana Urta
  8. Aleksandra Jovović
  9. Nikola Rabota
  10. Savka Babić
  11. Milica Kovač
  12. Milica Lazić
  13. Milica Mićević
  14. Tijana Simanić
  15. Bojana Šarenac
  16. Jovana Šarenac
  17. Milica Ćeranić
  18. Kristina Maletić
  19. Nina Gutalj
  20. Jelena Simović
  21. Dejan Pandurević
  22. Milica Bogdanović
  23. Nataša Jokić
  24. Ana Šešlija
  25. Ivana Gajić
  26. Anđela Jugović

Ekonomski fakultet Pale