Вебинар у оквиру пројекта „Развој оквира стручног усавршавања академског особља на јавним универзитетима у БиХ – TRAIN BiH“

У оквиру пројекта „Развој оквира стручног усавршавања академског особља на јавним универзитетима у БиХ – TRAIN BiH“, Универзитет у Сарајеву у сарадњи са свим јавним универзитетима у Босни и Херцеговини, организује вебинар под називом „CARE – брига о општем благостању запослених на универзитету и SUPPORT – подршка извођењу онлајн наставе“. Вебинар је намијењен јачању компетенција и пружању подршке академском особљу на свим јавним универзитетима у Босни и Херцеговини.

Вебинар ће бити одржан у четвртак,  28. априла 2022. године, у периоду од 9 до 14 часова. Програм вебинара можете наћи овдје.

Информације у вези са начином регистрације биће накнадно доступне.

Вебинар се организује у оквиру заједничких активности Комисије за израду оквира стручног усавршавања академског особља на нивоу Босне и Херцеговине коју је именовала Ректорска конференција Босне и Херцеговине и у чијем раду учествују представници свих јавних универзитета у БиХ. Активностима Комисије координише Универзитет у Сарајеву, а финансијску подршку обезбјеђује Фондација краља Балдовина, Белгија.