Презентација Технолошког факултета на виртуелном сајму ,,На који ћеш факс?”

У уторак, 19. априла, у 12 часова Технолошки факултет Зворник Универзитета у Источном Сарајеву пружиће све потребне информације будућим студентима о упису и студирању на овом факултету.

Заинтересовани ће имати прилику да прате презентовање Технолошког факултета у склопу конференцијске сале виртуелног сајма образовања или уживо путем Youtube канала „На који ћеш факс?“.

Представници Технолошког факултета позивају све заинтересоване да присуствуј догађају и из прве руке сазнају све информације о студирању на овом факултету.

Универзитет у Источном Сарајеву учествујe на виртуелном Сајму образовања „На који ћеш факс“ који ће трајати до 1. октобра 2022. године.

На Сајму сви заинтересовани имају прилику да се на адекватан начин информишу о Универзитету, студијским програмима који се изводе на 15 факултета и 2 академије умјетности, условима уписа на сва три циклуса студија и да директно комуницирају са представницима факултета и академија Универзитета.

Сајам образовања „На који ћеш факс“, који се одржава по трећи пут, представља највећи виртуелни сајам образовања у региону чији  је организатор „Friendly HR“, а окупља више од  200 високошколских установа из Србије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Сјеверне Македоније.

Приступ Сајму је могућ преко интернет адресе https://nakojicesfaks.collectivibe.com/