Prezentacija Tehnološkog fakulteta na virtuelnom sajmu ,,Na koji ćeš faks?”

U utorak, 19. aprila, u 12 časova Tehnološki fakultet Zvornik Univerziteta u Istočnom Sarajevu pružiće sve potrebne informacije budućim studentima o upisu i studiranju na ovom fakultetu.

Zainteresovani će imati priliku da prate prezentovanje Tehnološkog fakulteta u sklopu konferencijske sale virtuelnog sajma obrazovanja ili uživo putem Youtube kanala „Na koji ćeš faks?“.

Predstavnici Tehnološkog fakulteta pozivaju sve zainteresovane da prisustvuj događaju i iz prve ruke saznaju sve informacije o studiranju na ovom fakultetu.

Univerzitet u Istočnom Sarajevu učestvuje na virtuelnom Sajmu obrazovanja „Na koji ćeš faks“ koji će trajati do 1. oktobra 2022. godine.

Na Sajmu svi zainteresovani imaju priliku da se na adekvatan način informišu o Univerzitetu, studijskim programima koji se izvode na 15 fakulteta i 2 akademije umjetnosti, uslovima upisa na sva tri ciklusa studija i da direktno komuniciraju sa predstavnicima fakulteta i akademija Univerziteta.

Sajam obrazovanja „Na koji ćeš faks“, koji se održava po treći put, predstavlja najveći virtuelni sajam obrazovanja u regionu čiji je organizator „Friendly HR“, a okuplja više od 200 visokoškolskih ustanova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Pristup Sajmu je moguć preko internet adrese https://nakojicesfaks.collectivibe.com/