Еразмус+ стипендије Универзитета у Катанцару у Италији

Управа Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву обезбиједила је још два мјеста за студенте који су заинтересовани да проведу три мјесеца на Универзитету у Катанцару, у Италији, гдје ће бити у прилици да слушају наставу и полажу испите.

Студенти би боравили у Италији најкасније до краја јуна (тачан датум одласка и повратка зависиће од окончања поступка пријаве и избора кандидата, али је повратак планиран најкасније за крај мјесеца јуна). Студенти ће бити смјештени у студентском дому, а трошкови превоза, смјештаја и исхране биће финансирани из стипендије, коју посредством програма Еразмус + додјељује Европска унија.

Студенти би слушали наставу (класичну или консултативну) из неколико предмета, на енглеском језику, а по повратку би наставили да слушају предавања и полажу испите на свом факултету. Имајући у виду да је број мјеста ограничен и да поступак пријаве и избора кандидата захтијева одређено вријеме, молимо заинтересоване студенте да се јаве до 8. фебруара, до 16:00 часова, на имејл goran.markovic@pravni.ues.rs.ba.

Ова активност наставак је активности међународне размјене студената, коју смо проводили и прошле године, када су наша два студента већ боравила у Катанцару.