Онлајн инфо сесија о садржају политике и процедури пријаве за позив за подношење приједлога за VET 2022

У сриједу, 8. децембра, у периоду од 14:00 до 17:00 часова биће одржана онлајн инфо сесија о садржају политике и процедури пријаве за позив за подношење приједлога за VET 2022 (Vocational Education and Training) за изградњу капацитета у оквиру Ерасмус+: Кључна акција 2.

Ова акција у области стручног образовања и оспособљавања (VET) подржава пројекте међународне сарадње засноване на мултилатералним партнерствима између организација активних у области стручног образовања у државама чланицама ЕУ, трећим земљама придруженим Еразмус+ програму или трећим земљама које нису повезане са Програмом.

VET акција је кључна компонента одговора ЕУ на изазове квалитета, релевантности и одзива стручног образовања у трећим земљама које нису повезане с програмима запошљавања, социо-економског опоравка, раста и просперитета.

 Укупан буџет акције је 26.521.153,00 евра.

Претходна регистрација за присуство онлајн сесији није потребна, а више информација можете пронаћи на линку у наставку: https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/events/online-info-session-8-december-2021-new-action-capacity-building-field-vocational-education-and_en.