Onlajn info sesija o sadržaju politike i proceduri prijave za poziv za podnošenje prijedloga za VET 2022

U srijedu 8. decembra u periodu od 14:00 do 17:00 časova biće održana onlajn info sesija o sadržaju politike i proceduri prijave za poziv za podnošenje prijedloga za VET 2022 (Vocational Education and Training) za izgradnju kapaciteta u okviru Erasmus+: Klјučna akcija 2.

Ova akcija u oblasti stručnog obrazovanja i osposoblјavanja (VET) podržava projekte međunarodne saradnje zasnovane na multilateralnim partnerstvima između organizacija aktivnih u oblasti stručnog obrazovanja u državama članicama EU, trećim zemlјama pridruženim Erazmus+ programu ili trećim zemlјama koje nisu povezane sa Programom.

VET akcija je klјučna komponenta odgovora EU na izazove kvaliteta, relevantnosti i odziva stručnog obrazovanja u trećim zemlјama koje nisu povezane s programima zapošlјavanja, socio-ekonomskog oporavka, rasta i prosperiteta.

 Ukupan budžet akcije je 26.521.153,00 evra.

Prethodna registracija za prisustvo onlajn sesiji nije potrebna, a više informacija možete pronaći na linku u nastavku: https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/events/online-info-session-8-december-2021-new-action-capacity-building-field-vocational-education-and_