Финале EIT Jumpstarter програма за истраживаче

EIT Jumpstarter велико финале ће се одржати виртуелно 1. децембра 2021. са почетком у 13:00 часова.

Од 220 тимова одабраних да се ове године укључе у програм, у велико финале су ушла 42 најбоља, по 6 из сваке тематске области, који ће своје старт-ап пројекте изложити пред стручним жиријем.

Послије представљања пројеката финалиста у 4 паралелне виртуелне собе, учесници ће имати прилику да погледају панел дискусију успјешних Jumpstarter Алумни тимова. Након церемоније додјеле награда, учесници ће бити у могућности да упознају финалисте и друге учеснике на виртуелној платформи за умрежавање.

Велико финале је отворено за ширу јавност. За учешће на догађају је неопходна регистрација на линку https://registration.eitjumpstarter.eu/#/ на којем се могу наћи и све друге информације о догађају.

EIT Jumpstarter је предакцелераторски програм за истраживаче, носиоце идеја, студенте другог и трећег циклуса студија. Представља водећи програм сарадње Knowledge and Innovation Community унутар Regional Innovation Scheme регије, који по пети пут воде EIT Health, EIT Food, EIT RawMaterials, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility.