Finale EIT Jumpstarter programa za istraživače

EIT Jumpstarter veliko finale će se održati virtuelno 1. decembra 2021. sa početkom u 13:00 časova.

Od 220 timova odabranih da se ove godine uključe u program, u veliko finale su ušla 42 najbolja, po 6 iz svake tematske oblasti, koji će svoje start-ap projekte izložiti pred stručnim žirijem.

Poslije predstavljanja projekata finalista u 4 paralelne virtuelne sobe, učesnici će imati priliku da pogledaju panel diskusiju uspješnih Jumpstarter Alumni timova. Nakon ceremonije dodjele nagrada, učesnici će biti u mogućnosti da upoznaju finaliste i druge učesnike na virtuelnoj platformi za umrežavanje.

Veliko finale je otvoreno za širu javnost. Za učešće na događaju je neophodna registracija na linku https://registration.eitjumpstarter.eu/#/ na kojem se mogu naći i sve druge informacije o događaju.

EIT Jumpstarter je predakceleratorski program za istraživače, nosioce ideja, studente drugog i trećeg ciklusa studija. Predstavlja vodeći program saradnje Knowledge and Innovation Community unutar Regional Innovation Scheme regije, koji po peti put vode EIT Health, EIT Food, EIT RawMaterials, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility.