Позив студентима да бесплатно студирају Међунарноду школу европског права у Грчкој

Будући да је Универзитет у Источном Сарајеву члан Европске организације за јавно право (EPLO), са сједиштем у Атини, студенти Праног факултета добили су јединствену понуду – да бесплатно студирају престижну трогодишњу European Law and Governance School

Европска организација за јавно право понудила је стипендије за десет студената Правног факултета, чиме би покрили све трошкове студија. Студенти би и даље студирали Правни факултет Универзитета у Источном Сарајеву, што значи да би паралелно слушали предавања на Факултету и у овој школи.

Ова понуда важи и за студенте другог циклуса студија. Уколико остане слободних мјеста, за студиј се могу пријавити и студенти других факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Студенти би слушали предавања на енглеском језику и на даљину, а ако буде заинтересованих, могли би да слушају предавања у Грчкој.

Школа почиње са радом 1. октобра ове године.

Ова посебна понуда израз је врло развијене сарадње нашег Правног факултета и Европске организације за јавно право.  

Заинтересовани студенти могу се јавити декану Правног факултета на адресу goran.markovic@pravni.ues.rs.ba. Рок за пријаву је 1. септембар 2021. године.

Потребно је да студенти доставе биографију, увјерење о положеним испитима са просјеком оцјена током студија и мотивационо писмо.