Одржан иницијални радни састанак Еразмус плус пројекта ,,SMARTEL”

Иницијални радни састанак Еразмус плус пројекта ,,SMARTEL” одржан је путем онлајн платформе 8. и 9. фебруара на Универзитету у Источном Сарајеву, који је један од партнера на пројекту.

Тема састанка је била имплементација Еразмус плус пројекта Кључне акције 2 Изградње капацитета у високом образовању под називом Унапређење процеса образовања кроз развој мултимедијалне платформе за е-учење и паметних учионица (Improving the process of education through the development of e-learning multimedia platform and smart classrooms – SMARTEL).

Главни циљеви радног дијела састанка су представљање и упознавање партнерских институција, радних пакета и активности, менаџмента и процедура, финансијског менаџмента и техничких детаља.

Учесници су имали шансу да дискутују са координатором и партнерима о појединачним активностима и дефинишу план имплементације пројектних активности.

Универзитет у Источном Сарајеву представљали су проректор за науку, истраживање и развој проф. др Јелена Крунић, декан Медицинског факултета проф. др Дејан Бокоњић, доц. др Ирена Младеновић, доц. др Срђан Машић, координатор за науку и истраживање Јована Амовић и виши стручни сарадник за финансијску подршку пројектима Тодор Обрадовић.