Обиљежен Дан Технолошког факултета

На Технолошком факултету Универзитета у Источном Сарајеву 23. октобра је, поводом 27 година од оснивања и рада, обиљежен Дан факултета и одржана свечана промоција инжењера, мастера и професора биологије.

У академској 2019/2020. години на Технолошком факултету Зворник дипломирало је 27 студената на основном студију Хемијско инжењерство и технологија, 3 студента на мастер студију и на  студијском програму Биологија дипломирало је 5 студената.

Промовисаним дипломцима и мастерима дипломе су уручили ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић и декан Технолошког факултета проф. др Драган Вујадиновић.

Свечаности су присуствовали и градоначелник Зворника г. Зоран Стевановић, шефови катедри и продекан за научно-истраживачку дјелатност и предузетништво Технолошког факултета.

Декан проф. др Драган Вујадиновић је у свом говору истакао да Технолошки факултет у Зворнику има незамјенљиву улогу у региону на пољу образовања инжењера, мастера и доктора наука из области хемијске и прехрамбене технологије, а однедавно и професора биологије.

Декан Вујадиновић честитао је свим дипломцима и мастерима и зажелио пуно успјеха у животу и будућем раду.

Посебну захвалност декан је изразио Влади Републике Српске и градоначелнику Зворника на подршци за реконструкцију зграде Факултета која ће бити изведена у оквиру пројекта „Енергетске ефикасности у Републици Српској”.