Ректор проф. др Милан Кулић посјетио Технолошки факултет Зворник

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић данас је посјетио Технолошки факултет Зворник и разговарао са деканом доц. др Драганом Вујадиновићем који га је детаљно упознао са радом Факултета и реализацијом наставе на даљину у новонасталој ситуацији.

На састанку се разговарало и о спровођену будућих активности, припремне наставе на даљину и организовања уписа студената на овај факултет. Такође, разговарало се о капацитетима Технолошког факултета, унапређењу наставе и научно-истраживачког рада, те о планираним пројектима.

Ректор Кулић пружио је подршку даљем развоју овог факултета, те нагласио да Технолошки факултет Зворник представља добар примјер како би требало да се развија сарадња са привредним и међународним партнерима.

Декану је честитао пријем факултета у Европску федерацију за хемијско инжењерство, те на новоодобреном међународном научно-истраживачком пројекту “Примјене плазме у паметној и одрживој производњи хране” у којем Технолошки факултет Зворник сарађује са више од двадесет универзитета из цијелог свијета.