Пољопривредни факултет представљен матурантима на подручју источног дијела Републике Српске

Наставници и сарадници Пољопривредног факултета УИС-а, заједно са студентима завршних година, у протеклом периоду представили су студијске програме ученицима завршних разреда средњих школа на подручју Сарајевско–романијске регије, у општинама Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Пале, Соколац, Хан Пијесак, а планирана је промоција и у општини Рогатица.

Студијске програме (Пољопривреда и Шумарство) као и друге ресурсе, представници Пољопривредног факултета презентовали су и матурантима у општинама Милићи, Власеница, Шековићи, Сребреница и Зворник.

Такође, промоција Факултета одржана је и у општинама Калиновик и Фоча.

На подручју Семберије, Пољопривредни факултет промовисан је у средњим школама у Граду Бијељина, те општинама Угљевик и Лопаре.

У наредних неколико дана, планирана је промоција Факултета на подручју Херцеговине, те у општинама Рудо и Чајниче.

Пољопривредни факултет УИС-а ће бити представљен и у сусједним градовима и општинама западне Србије из којих је, у претходном периоду, уписан знатан број студената на овај Факултет.

Промотивним активностима присуствовао је велики број ученика завршних разреда који су показали интересовање за студирање на Пољопривредном факултету Универзитета у Источном Сарајеву.