Polјoprivredni fakultet predstavlјen maturantima na području istočnog dijela Republike Srpske

Nastavnici i saradnici Polјoprivrednog fakulteta UIS-a, zajedno sa studentima završnih godina, u proteklom periodu predstavili su studijske programe učenicima završnih razreda srednjih škola na području Sarajevsko–romanijske regije, u opštinama Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Pale, Sokolac, Han Pijesak, a planirana je promocija i u opštini Rogatica.

Studijske programe (Polјoprivreda i Šumarstvo) kao i druge resurse, predstavnici Polјoprivrednog fakulteta prezentovali su i maturantima u opštinama Milići, Vlasenica, Šekovići, Srebrenica i Zvornik.

Takođe, promocija Fakulteta održana je i u opštinama Kalinovik i Foča.

Na području Semberije, Polјoprivredni fakultet promovisan je u srednjim školama u Gradu Bijelјina, te opštinama Uglјevik i Lopare.

U narednih nekoliko dana, planirana je promocija Fakulteta na području Hercegovine, te u opštinama Rudo i Čajniče.

Polјoprivredni fakultet UIS-a će biti predstavlјen i u susjednim gradovima i opštinama zapadne Srbije iz kojih je, u prethodnom periodu, upisan znatan broj studenata na ovaj Fakultet.

Promotivnim aktivnostima prisustvovao je veliki broj učenika završnih razreda koji su pokazali interesovanje za studiranje na Polјoprivrednom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.