Резултати конкурса „Универзитет оком студената“ за СЛОГАН ЗА УПИС НА УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ и ПРОМОТИВНИ ВИДЕО

Обавјештавамо да је жири, који су чинили наставници умјетности, наставници комуникологије и студенти, додијелио сљедеће награде за Конкурс 1: СЛОГАН ЗА УПИС НА УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ и Конкурс 2: ПРОМОТИВНИ ВИДЕО.

За Конкурс 1: СЛОГАН ЗА УПИС НА УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ жири је додијелио награду Ољи Остојић, студенту друге године Филозофског факултета Пале, за слоган „Гаранција знања и успјеха, Универзитет у Источном Сарајеву!“

За Конкурс 2: ПРОМОТИВНИ ВИДЕО, жири је додијелио сљедеће награде:

ПРВА награда за најбољи промотивни видео – Сретену Милутиновићу, студенту четврте године Пољопривредног факултета (видео 1)

ДРУГА награда за најбољи промотивни видео – Јовани Перић, студенту четврте године Факултета пословне економије, Катарини Стевић, студенту друге године Педагошког факултета, Иви Матић, студенту треће године Правног факултета, Марији Ђорђевић, студенту четврте године Правног факултета и Маји Секулић, студенту четврте године Факултета пословне економије.

ТРЕЋА награда за најбољи промотивни видео – Нађи Јеловац, студенту четврте године Филозофског факултета Пале

Награда за најатрактивнији промотивни видео- Сретену Милутиновићу, студенту четврте године Пољопривредног факултета Источно Сарајево (видео 2- Ко су заправо студенти шумарства)

Награда за промотивни видео са најбољом поруком- Франческу Торкии (Francescu Torchia), студенту четврте године Медицинског факултета Фоча

Награда за промотивни видео са најоригиналнијом идејом- Сретену Милутиновићу, студенту четврте године Пољопривредног факултета Источно Сарајево (видео 2- Ко су заправо студенти шумарства)

Награђени, али и остали изабрани видео материјали су постављени на ТикТок страници Универзитета у Источном Сарајеву (https://www.tiktok.com/@ues.rs.ba) и биће доступни до 17. априла 2024. године када ће на основу највећег броја „свиђања“ бити додијељене и три преостале награде за Конкурс 3: ПРОМОТИВНИ ВИДЕО СА НАЈВЕЋИМ БРОЈЕМ „СВИЂАЊА“.

Након завршетка периода за Конкурс 3, биће упрличена додјела награда за сва три конкурса (Конкурс 1, Конкурс 2 и Конкурс 3).

Захваљујемо се свим студентима Универзитета у Источном Сарајеву који су се пријавили на конкурс „Универзитет оком студената“ који су приредили Универзитет у Источном Сарајеву и Студентски парламент Универзитета у Источном Сарајеву.