Rezultati konkursa „Univerzitet okom studenata“ za SLOGAN ZA UPIS NA UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU i PROMOTIVNI VIDEO

Obavještavamo da je žiri, koji su činili nastavnici umjetnosti, nastavnici komunikologije i studenti, dodijelio slјedeće nagrade za Konkurs 1: SLOGAN ZA UPIS NA UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU i Konkurs 2: PROMOTIVNI VIDEO.

Za Konkurs 1: SLOGAN ZA UPIS NA UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU žiri je dodijelio nagradu Olјi Ostojić, studentu druge godine Filozofskog fakulteta Pale, za slogan „Garancija znanja i uspjeha, Univerzitet u Istočnom Sarajevu!“

Za Konkurs 2: PROMOTIVNI VIDEO, žiri je dodijelio slјedeće nagrade:

PRVA nagrada za najbolјi promotivni video – Sretenu Milutinoviću, studentu četvrte godine Polјoprivrednog fakulteta (video 1)

DRUGA nagrada za najbolјi promotivni video – Jovani Perić, studentu četvrte godine Fakulteta poslovne ekonomije, Katarini Stević, studentu druge godine Pedagoškog fakulteta, Ivi Matić, studentu treće godine Pravnog fakulteta, Mariji Đorđević, studentu četvrte godine Pravnog fakulteta i Maji Sekulić, studentu četvrte godine Fakulteta poslovne ekonomije.

TREĆA nagrada za najbolјi promotivni video – Nađi Jelovac, studentu četvrte godine Filozofskog fakulteta Pale

Nagrada za najatraktivniji promotivni video- Sretenu Milutinoviću, studentu četvrte godine Polјoprivrednog fakulteta Istočno Sarajevo (video 2- Ko su zapravo studenti šumarstva)

Nagrada za promotivni video sa najbolјom porukom- Frančesku Torki (Francescu Torchia), studentu četvrte godine Medicinskog fakulteta Foča

Nagrada za promotivni video sa najoriginalnijom idejom- Sretenu Milutinoviću, studentu četvrte godine Polјoprivrednog fakulteta Istočno Sarajevo (video 2- Ko su zapravo studenti šumarstva)

Nagrađeni, ali i ostali izabrani video materijali su postavlјeni na TikTok stranici Univerziteta u Istočnom Sarajevu (https://www.tiktok.com/@ues.rs.ba) i biće dostupni do 17. aprila 2024. godine kada će na osnovu najvećeg broja „sviđanja“ biti dodijelјene i tri preostale nagrade za Konkurs 3: PROMOTIVNI VIDEO SA NAJVEĆIM BROJEM „SVIĐANјA“.

Nakon završetka perioda za Konkurs 3, biće uprličena dodjela nagrada za sva tri konkursa (Konkurs 1, Konkurs 2 i Konkurs 3).

Zahvalјujemo se svim studentima Univerziteta u Istočnom Sarajevu koji su se prijavili na konkurs „Univerzitet okom studenata“ koji su priredili Univerzitet u Istočnom Sarajevu i Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu.