Одржан Дан отворених врата на Саобраћајном факултету у Добоју

Универзитет у Источном Сарајеву данас је организовао  Дан отворених врата на Саобраћајном факултету у Добоју са циљем да се ученицима завршних разреда средњих школа из општина и градова регије Добој представе  могућности уписа на 15 факултета и 2 академије Универзитета у Источном Сарајеву.

Промоцији Универзитета у Источном Сарајеву присуствовало је више од 500 средњошколаца из Добоја, Теслића, Модриче и Дервенте, од којих ће неко одабрати један од факултета и академија Универзитета у Источном Сарајеву као високошколску установу на којој ће стећи своје  будуће занимање.

Будућим студентима и гостима обратили су се ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић, замјеник градоначелника Града Добоја Славко Ковачевић и замјеник предсједника Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву Немања Ступар.

Након уводних обраћања, средњошколци су обишли штандове на којима су, у разговору са представницима факултета/академија, могли сазнати више о студијским програмима на којима се врши упис на Универзитету у Источном Сарајеву у академској 2024/2025. години.

На данашњој манифестацији у Добоју уприличен је пригодан културно умјетнички програм за средњошколце.