IN MEMORIAM – Михаило Дробњак

Дана 8.9.2023. године напустио нас је предсједник Савеза студената Факултета физичког васпитања и спорта, наш драги колега и пријатељ Михаило Дробњак.

Поред наведене функције, Михаило је истовремено био и дугогодишњни члан Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву и члан Сената Универзитета у Источном Сарајеву, изразито активна личност у бројним дешавањима и активностима Студентског парламента и Уније студената.

Његов огроман и несебичан допринос унапређењу студентског живота остаће у насљедство многим будућим генерацијама, како на Факултету физичког васпитања и спорта, тако и на цијелом Универзитету. Од првих студентских дана, био је учесник и организатор бројних спортских такмичења на Универзитетским спортским играма, у својој локалној заједници и другим мјестима. Посебно се истицала његова хуманост али и бројне организационе способности, које је из дана у дан ширио и преносио на све оне који су заједно са њим градили бољи студентски живот.

Стављајући по страни све функције које је обављао у студентским органима, Михаило ће остати упамћен најприје као добар човјек, пожртвован и искрен пријатељ, чисте душе и великог срца. Студентски парламент ће чувати његов лик и дјело од заборава и из њега црпити снагу за сваку наредну активност.

Драги наш Михаило, нека ти Бог подари вјечни мир и Царство небеско!

Преузето са странице Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву