Јавни позив EU4DigitalSME пројекта

Обавјештавамо вас да је отворен Јавни позив EU4DigitalSME пројекта који суфинансирају ЕУ и Министарство за економски развој и сарадњу СР Њемачке, а спроводи Њемачко друштво за међународну сурадњу (GIZ).

Позив је усмјерен на трансфер знања и размјену мишљења са истраживачко-развојним организацијама из земаља Западног Балкана, а укупан буџет износи 700 000,00 евра, с тим да износ по појединачном пројекту може да буде у распону од 50 000 евра до 100 000 евра.

Позив има за циљ пружање подршке иновативним технолошким пројектима примјенљивим у индустрији кроз јавно-приватна и приватно-приватна партнерства између индустрије, удружења, пословних мрежа (истраживања и развоја) у имплементацији мјера усмјерених на технолошку трансформацију малих и средњих предузећа (МСП) у циљу помоћи да расту и примјењују своја иновативна рјешења.

Рок за достављање пројектних приједлога је 10.3.2023. године до 16.00 часова.

Више информација о условима пријављивања на овај јавни позив можете пронаћи на линку у наставку: https://eu4digitalsme.ba/en/javni-poziv-2023/

Апликанти са Универзитета у Источном Сарајеву о пријави пројекта треба да обавијесте Канцеларију за науку, истраживање и развој путем линка  https://www.ues.rs.ba/nauka/prijavi-projekat/.