Презентација Машинског факултета на виртуелном сајму ,,На који ћеш факс”?

Промоција уписа на Машински факултет Универзитета у Источном Сарајеву, у оквиру регионалног виртуелног сајма образовања “На који ћеш факс?”, биће одржана 17. маја 2022. године у 10 часова.

Циљ презентације је упознавање будућих студената са ресурсима којима располаже, као и са предностима студирања на Машинском факултету у Источном Сарајеву.

Презентацију можете пратити путем линка https://nakojicesfaks.com/agenda?activeSessions

Универзитет у Источном Сарајеву учествујe на виртуелном Сајму образовања „На који ћеш факс“ који ће трајати до 1. октобра 2022. године.

На Сајму сви заинтересовани имају прилику да се на адекватан начин информишу о Универзитету, студијским програмима који се изводе на 15 факултета и 2 академије умјетности, условима уписа на сва три циклуса студија и да директно комуницирају са представницима факултета и академија Универзитета.

Сајам образовања „На који ћеш факс“, који се одржава по трећи пут, представља највећи виртуелни сајам образовања у региону чији  је организатор „Friendly HR“, а окупља више од  200 високошколских установа из Србије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Сјеверне Македоније.