Prezentacija Mašinskog fakulteta na virtuelnom sajmu ,,Na koji ćeš faks”?

Promocija upisa na Mašinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, u okviru regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja “Na koji ćeš faks?”, biće održana 17. maja 2022. godine u 10 časova.

Cilj prezentacije je upoznavanje budućih studenata sa resursima kojima raspolaže, kao i sa prednostima studiranja na Mašinskom fakultetu u Istočnom Sarajevu.

Prezentaciju možete pratiti putem linka https://nakojicesfaks.com/agenda?activeSessions

Univerzitet u Istočnom Sarajevu učestvuje na virtuelnom Sajmu obrazovanja „Na koji ćeš faks“ koji će trajati do 1. oktobra 2022. godine.

Na Sajmu svi zainteresovani imaju priliku da se na adekvatan način informišu o Univerzitetu, studijskim programima koji se izvode na 15 fakulteta i 2 akademije umjetnosti, uslovima upisa na sva tri ciklusa studija i da direktno komuniciraju sa predstavnicima fakulteta i akademija Univerziteta.

Sajam obrazovanja „Na koji ćeš faks“, koji se održava po treći put, predstavlja najveći virtuelni sajam obrazovanja u regionu čiji  je organizator „Friendly HR“, a okuplja više od  200 visokoškolskih ustanova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.