Универзитет у Источном Сарајеву на Сајму образовања „На који ћеш факс“

Универзитет у Источном Сарајеву учествујe на виртуелном Сајму образовања „На који ћеш факс“ који ће трајати до 01. октобра 2022. године.

На Сајму сви заинтересовани имају прилику да се на адекватан начин информишу о Универзитету, студијским програмима који се изводе на 15 факултета и 2 академије умјетности, условима уписа на сва три циклуса студија и да директно комуницирају са представницима факултета и академија Универзитета.

Сајам образовања „На који ћеш факс“, који се одржава по трећи пут, представља највећи виртуелни сајам образовања у региону чији  је организатор „Friendly HR“, а окупља више од  200 високошколских установа из Србије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Сјеверне Македоније.

На отварању Сајма говорили су проф. др Александар Кавчић, српски научник, Никола Гајић, глумац, Мирела Салиховић, млада сценаристкиња, Теодора Миљковић, специјалиста за дигитални маркетинг и ПР, као и проф. др Бојан Тубић, помоћник министра за високо образовање Републике Србије, који је свечано отворио регионални виртуелни сајам образовања.

Приступ Сајму је могућ преко интернет адресе https://nakojicesfaks.collectivibe.com/