Univerzitet u Istočnom Sarajevu na Sajmu obrazovanja „Na koji ćeš faks“

Univerzitet u Istočnom Sarajevu učestvuje na virtuelnom Sajmu obrazovanja „Na koji ćeš faks“ koji će trajati do 01. oktobra 2022. godine.

Na Sajmu svi zainteresovani imaju priliku da se na adekvatan način informišu o Univerzitetu, studijskim programima koji se izvode na 15 fakulteta i 2 akademije umjetnosti, uslovima upisa na sva tri ciklusa studija i da direktno komuniciraju sa predstavnicima fakulteta i akademija Univerziteta.

Sajam obrazovanja „Na koji ćeš faks“, koji se održava po treći put, predstavlja najveći virtuelni sajam obrazovanja u regionu čiji  je organizator „Friendly HR“, a okuplja preko 200 visokoškolskih ustanova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Na otvaranju sajma su govorili prof. dr Aleksandar Kavčić, srpski naučnik, Nikola Gajić, glumac, Mirela Salihović, mlada scenaristkinja, Teodora Miljković, specijalista za digitalni marketing i PR, kao i prof. dr Bojan Tubić, pomoćnik ministra za visoko obrazovanje Republike Srbije, koji je svečano otvorio regionalni virtuelni sajam obrazovanja.

Pristup Sajmu je moguć preko internet adrese https://nakojicesfaks.collectivibe.com/