Позив за учешће на Научној конференцији са међународним учешћем „Јахорински пословни форум 2022”

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву, заједно са суорганизаторима Економским факултетом Подгорица Универзитета Црне Горе, Економским факултетом  Универзитета „Свети Ćирило и Методије“ у Скопљу и Економским факултетом Суботица Универзитета у Суботици у Новом Саду 24 и 25. марта 2022. године организују XI Научну конференцију са међународним учешcћем „Јахорински пословни форум 2022”.

Тема конференције, која ће бити одржана у онлајн формату, је „Економске лекције из криза 2008 и 2020. године: искуства и препоруке за предузетничке нације“.

Организациони одбор позива све заинтересоване да узму учешће у раду конференције и да пошаљу своје истраживачке радове

Важни датуми:

  • Коначан рок за слање комплетних радова – 15. децембар 2021. године
  • Одговор од Научног одбора – 1-15. фебруара 2022. године
  • Објављивање Књиге апстраката и Зборника радова – 15. март 2022 године
  • Студентска сесија – 24. март 2022. године
  • Главна сесија – 25. март 2022. године

На основу сугестија рецензената, Научни одбор конференције ćе изабрати радове који ćе бити објављени у научном часопису “Зборник радова Економског факултета у Источном Сарајеву” који је индексиран у водеćим свјетским базама и библиотекама, а сви представљени радови биćе објављени у „Зборнику радова конференције ЈБФ 2022“ (ISSN 2303-8969) прије почетка конференције.

Циљ конференције јесте пружити платформу академским истраживачима и стручњација из праксе како би се упознали и дијелили искуства на том пољу.

Више информација можете добити на званичној веб страница конференције http://www.jbf.ekofis.ues.rs.ba.