Размјена студената и наставника са Универзитетом Балеарска острва – Erasmus+ KA1

Објављен је позив за пријаву студената и наставника за размјену са Универзитетом Балеарска острва –Erasmus+ KA1, а доступан број мјеста за наставнике и студенте Универзитета у Источном Сарајеву је три студенстка мјеста за размјену у трајању од једног семестра и четири наставничка мјеста за размјену у трајању од пет радних дана.

Области које предвиђа и покрива споразум су:

  • Језици (енглески и шпански)
  • Пословна админситрација
  • Економија
  • Инжењерство – ИЦТС

Пријаве се врше онлајн на сљедеће линкове Универзитета Балераска острва:

За студенте: https://internacional.uib.eu/Mobilitat-i-intercanvi/Alumnat-altres-universitats/Estudiants-de-grau/Erasmus-Paisos-associats-KA107/

Learning agreement students

За наставнике: https://internacional.uib.eu/Mobilitat-i-intercanvi/Programes-per-al-PDI/ERASMUS-P.-associats-entrants/

Mobility Teaching Agreement

Сви подаци у вези са пријавом се налазе на наведеним линковима. Заинтересовани кандидати су дужни да се јаве контакт особи за међународну сарадњу/продекану за НИР свог факулетета, те на тај начин информишу свој матични факултет о пријави.

Све потребне документе за обављање онлајн пријаве, кандидати су дужни сачувати и предати контакт особи за међународну сарадњу/продекану за НИР свог факулетета до коначног одабира кандидата за размјену. Рангирање и селекцију кандидата примарно обавља Универзитет Баеларска острва.

Уколико је потребна помоћ приликом попуњавања докумената за пријаву, сви кандидати могу да се јаве служби за међународну сарадњу Универзитета у Источном Сарајеву iroffice@ues.rs.ba