Наставља се програм “Кока-Колина подршка младима у БиХ”

Пројект Кока-Колина подршка младима у БиХ национални је програм компаније Coca-Colа HBC, који препознаје, развија, оснажује и мотивше на успјех учеснике, чинећи их конкурентнијим на тржишту рада.

Радионице су претходних година организоване у више од 10 општина и градова и цијеле Босне и Херцеговине, али ове године, због пандемије, дешавају се у онлајн свијету, чиме се отвара могућност за младе из цијеле земље, из свих локалних заједница да учествују.

Радионице ће бити организоване путем Zoom платформе у оквирном трајању од 60 минута. Пријаве за учествовање су обавезне, а пријавни образац налази се на линку: http://bit.ly/prijavaCCPM2021.

Будући да је актуелност и сврсисходност тема један од најважнијих критеријума при планирању програма, овогодишње теме радионица, између осталих, су:

  • Како започети каријеру у великом систему
  • Финансијска писменост
  • Откључавање унутрашње генијалности
  • Предузетнички миндсет
  • Скок у дигитално тржиште рада
  • Ментално здравље
  • Буди КУЛ-И-ТИ!

Током овогодишње Coca-Cоla подршке младима ће бити организоване посебне Q&А сесије са неким од најуспјешнијих и најинспиративнијих бх. предузетника.

Иако примарно намијењене младима 18 – 30 година, на радионицама могу учествовати сви, са напоменом да млађи од 18 могу пратити програм уз претходну писмену сагласност родитеља. Програм могу пратити и старији од 30 година уколико спадају у рањиве категорије незапослених или на други начин осјетљивих група (националне мањине, особе са потешкоћама или инвалидитетом…), као и људи који су остали без посла због пандемије.

Радионице Coca-Cola подршке младима су, и увијек ће бити, бесплатне за све учеснике.

Више информација о програму доступно је на линку: https://bit.ly/CCPMprime ,  а најаве за нове догађаје могу се пратити и дијелити даље са Фејсбук страници пројекта: https://www.facebook.com/CocaColinapodrskamladimauBiH/.