Одржана VII сједница Сената

У амфитеатру Музичке академије данас је одржана VII сједница Сената Универзитета којом је предсједавао ректор проф. др Милан Кулић.

Највиши орган Универзитета донио је одлуку о организацији наставног процеса за све године свих циклуса студија у академској 2020/2021. години.

Одобрен је приједлог одлуке о повећању броја студената за упис на прву годину другог циклуса студија у академској 2020/2021. години, по приједлозима Педагошког факултета Бијељина, Саобраћајног факултета Добој, Пољопривредног факултета Источно Сарајево, Факултета пословне економије Бијељина, Економског факултета Пале, Филозофског факултета Пале и Академије ликовних умјетности Требиње.

Разматране су и усвојене измјене и допуне листи одговорних наставника и сарадника за академску 2020/2021. годину на трећем циклусу студија на факултетима/академијама Универзитета у Источном Сарајеву.

Донијета је и одлука о расписивању конкурса за избор наставника и сарадника на Универзитету.

Разматран је и усвојен приједлог правилнка о организовању и извођењу наставе путем електронских платформи на Универзитету у Источном Сарајеву.