Руководство Универзитета у радној посјети Београду

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић, проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт проф. мр Сандра Ивановић и проректор за науку, истраживање и развој доц. др Јелена Крунић 17. и 18. септембра боравили су у радној посјети у Београду у оквиру које су потписани значајни споразуми о сарадњи са Народним музејом у Београду и Универзитетом  уметности у Београду, с циљем остваривања заједничких интереса у академској, научној, културној и умјетничкој дјелатности.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић и в.д. директора Народног музеја у Београду мр Бојана Борић Брешковић потписали су Општи споразум о међународној сарадњи гдје је закључено је да су Универзитет и Музеј институције посвећене успостављању канала комуникације путем којих ће се убрзати размјена научног и културног знања.

Ректор Кулић потписао је и Општи споразум о међууниверзитетској сарадњи са в. д. ректора Универзитета уметности у Београду проф. др Мирјаном Николић, с циљем успостављања међусобне размјене студената и особља, размјене стеченог искуства, те опште сарадње у областима наставе, науке, истраживања и умјетности.

Током дводненвне посјете, руководство Универзитета у Источном Сарајеву посјетило је и Ректорат Универзитета у Београду, гдје су са ректорком проф. др Иванком Поповић разговарали о могућностима продубљивања сарадње два јавна универзитета.