Наши студенти о нама – промотивни филм ЕТФ-а

У склопу промотивних активности Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву које се, првенствено, спроводе са циљем упознавања ученика завршних разреда средњих школа са свим аспектима и предностима студирања на овом факултету, настао је филм под називом “Наши студенти о нама”.

У овом филму учествује тринаест студената: Јелена Ковач, Марко Мојсиловић, Марина Мандић, Бошко Радовић, Инес Муса, Драгана Никић, Никола Перишић, Милица Вуковић, Бењамин Турчало, Матео Стојановић, Дејана Клачар, Филип Џебо и Миљана Драшковић. Они, из различитих перспектива, говоре о својим студентским искуствима, као и различитим предностима студирања на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву, као што су стипендије, обављање стручне праксе у различитим фирмама и одласци на студентске размјене у иностранство.

Видео записе од којих је направљен филм сачинили су сами студенти, користећи мобилне телефоне или дигиталне фотоапарате, а потом их је у филм саставио и монтирао др Дарко Ковачевић, доцент на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву, који је и иницијатор саме идеје о његовој реализацији.

Филм “Наши студенти о нама” је премијерно представљен  11. 5.2020. у 11:00 часова, на званичном Youtube каналу Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

 

Фотографије са конференције за медије, одржане поводом промоције филма “Наши студенти о нама”.