Naši studenti o nama – promotivni film ETF-a

U sklopu promotivnih aktivnosti Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu koje se, prvenstveno, sprovode sa cilјem upoznavanja učenika završnih razreda srednjih škola sa svim aspektima i prednostima studiranja na ovom fakultetu, nastao je film pod nazivom “Naši studenti o nama”.

U ovom filmu učestvuje trinaest studenata: Jelena Kovač, Marko Mojsilović, Marina Mandić, Boško Radović, Ines Musa, Dragana Nikić, Nikola Perišić, Milica Vuković, Benjamin Turčalo, Mateo Stojanović, Dejana Klačar, Filip Džebo i Milјana Drašković. Oni, iz različitih perspektiva, govore o svojim studentskim iskustvima, kao i različitim prednostima studiranja na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, kao što su stipendije, obavlјanje stručne prakse u različitim firmama i odlasci na studentske razmjene u inostranstvo.

Video zapise od kojih je napravlјen film sačinili su sami studenti, koristeći mobilne telefone ili digitalne fotoaparate, a potom ih je u film sastavio i montirao dr Darko Kovačević, docent na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji je i inicijator same ideje o njegovoj realizaciji.

Film “Naši studenti o nama” je premijerno predstavlјen  11. 5.2020. u 11:00 časova, na zvaničnom Youtube kanalu Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Fotografije sa konferencije za medije, održane povodom promocije filma “Naši studenti o nama”.