Одлагање избора за чланове Студентског парламента УИС-а

Централна изборна комисија за спровођење избора за чланове Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву у понедјељак, 30. марта, одржала је састанак, а поводом одлагања избора за чланове Студентког парламента Универзитета у Источном Сарајеву, који су били заказани за 31. март 2020. године.

С озбиром да је Народна скупштина Републике Српске на сједници одржаној 28. марта 2020. године, усљед појаве и ширења корона вируса, прогласила ванредно стање у Републици Српској, на данашњем састанку је констатовано да се избори за чланове Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву не могу спровести 31. марта 2020. године.

С озбиром на неизвијесност  трајања  ванредног стања и спровођења мјера за сузбијање и ширење корона вируса, Централна изборна комисија је одлучила да нови термин за спровођење избора за чланове Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву утврди када се стекну услови за спровођење избора.   

Централна изборна комисија ће о новом термину одржавања избора за чланове Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву студенте обавијестити  истицањем саопштења на web страници Универзитета.

Прилог: Обавјештење