Odlaganje izbora za članove Studentskog parlamenta UIS-a

Centralna izborna komisija za sprovođenje izbora za članove Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu u ponedjeljak, 30. marta, održala je sastanak, a povodom odlaganja izbora za članove Studentkog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji su bili zakazani za 31. mart 2020. godine.

S ozbirom da je Narodna skupština Republike Srpske na sjednici održanoj 28. marta 2020. godine, usljed pojave i širenja korona virusa, proglasila vanredno stanje u Republici Srpskoj, na današnjem sastanku je konstatovano da se izbori za članove Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu ne mogu sprovesti 31. marta 2020. godine.

S ozbirom na neizvijesnost  trajanja  vanrednog stanja i sprovođenja mjera za suzbijanje i širenje korona virusa, Centralna izborna komisija je odlučila da novi termin za sprovođenje izbora za članove Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu utvrdi kada se steknu uslovi za sprovođenje izbora.   

Centralna izborna komisija će o novom terminu održavanja izbora za članove Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu studente obavijestiti  isticanjem saopštenja na web stranici Univerziteta.

Prilog: Оbavještenje