Одржана V сједница Сената

У Ректорату Универзитета у Источном Сарајеву данас је одржана редовна, пета сједница Сената, којом је предсједавао ректор проф. др Милан Кулић.

На данашњој сједници Сенат је именовао новог предсједавајућег Струковног вијећа Биомедицинских и биотехничких наука и здравства доц. др Јелена Крунић.

Разматрани су и усвојени приједлози измјене листе одговорних наставника и сарадника за академску 2019/2020. годину на трећем циклусу студија, као и допуна листе одговорних наставника и сарадника за академску 2019/2020. годину на првом и другом циклусу студија на факултетима/академијама Универзитета.

Чланови Сената информисани су о упису студената у прву годину првог, другог и трећег циклуса студија у академској 2019/2020. години.

На V сједници Сената дата је сагласност за избор у академска звања на Саобраћајном факултету, Академији ликовних умјетности, Филозофском факултету, Правном факултету, као и Економском факултету у Брчком и донесена је и oдлука о расписивању конкурса за избор у академска звања.