Универзитет у Источном Сарајеву представиће своја издања на 64. међународном београдском сајму књига

Универзитет у Источном Сарајеву представиће први пут своју цјелокупну издавачку дјелатност на 64. међународном београдском сајму књига, који ће се одржати од 20. до 27. октобра 2019. године, у Београду.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић присуствоваће свечаном представљању репрезентативног наступа Републике Српске, у понедјељак 21. октобра у 12:00 часова.

Штанд Универзитета у Источном Сарајеву биће постављен у хали 2, ниво А, до штанда Представништва Републике Српске у Србији.

Дио издавачке дјелатности Универзитета у Источном Сарајеву биће промовисан на штанду Представништва Републике Српске. У четвртак, 24. октобра у 14:30 часова биће представљен Зборник радова „Право и вриједности“, о коме ће говорити професори Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Радомир В. Лукић и проф. др Горан Марковић, док ће у 15:00 часова бити представљена књига проф. др Срђана Лалића „Академац –Игра или/и визија“, о којој ће говорити проф. др Митар Новаковић, проф. др Цвијетин Ристановић и Душанка Новаковић.

На овогодишњем сајму, који се одржава под слоганом „ПИСМО = ГЛАВА“ представиће се пет стотина излагача, од којих шездесет долази из иностранства, а Египат је земља почасни гост.