Univerzitet u Istočnom Sarajevu predstaviće svoja izdanja na 64. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Univerzitet u Istočnom Sarajevu predstaviće prvi put svoju cjelokupnu izdavačku djelatnost na 64. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji će se održati od 20. do 27. oktobra 2019. godine, u Beogradu.

Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Milan Kulić prisustvovaće svečanom predstavlјanju reprezentativnog nastupa Republike Srpske, u ponedjelјak 21. oktobra u 12:00 časova.

Štand Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće postavlјen u hali 2, nivo A, do štanda Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Dio izdavačke djelatnosti Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće promovisan na štandu Predstavništva Republike Srpske. U četvrtak, 24. oktobra u 14:30 časova biće predstavlјen Zbornik radova „Pravo i vrijednosti“, o kome će govoriti profesori Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Radomir V. Lukić i prof. dr Goran Marković, dok će u 15:00 časova biti predstavlјena knjiga prof. dr Srđana Lalića „Akademac –Igra ili/i vizija“, o kojoj će govoriti prof. dr Mitar Novaković, prof. dr Cvijetin Ristanović i Dušanka Novaković.

Na ovogodišnjem sajmu, koji se održava pod sloganom „PISMO = GLAVA“ predstaviće se pet stotina izlagača, od kojih šezdeset dolazi iz inostranstva, a Egipat je zemlјa počasni gost.