Старт / Вијести - Универзитет / Представници УИС-а на дисеминационој конференцији у оквиру „Erasmus + Capacity Building“ пројекта „Assisting better communication“

Представници УИС-а на дисеминационој конференцији у оквиру „Erasmus + Capacity Building“ пројекта „Assisting better communication“

Дисеминациона конференција у оквиру „Erasmus + Capacity Building“ пројекта „Assisting better communication“ (ABC), која се одржава у Батумију у Грузији, почела је данас и трајаће до 7. октобра.

Након свечаног отварања и уводних ријечи одржана су пленарна предавања у вези са комплексним поремећајима у комуникацији и говору дјеце у свакодневном животу, интервенцијама код дјеце која су глуха и слијепа и етичким аспектима говорног и језичког тренинга.

Рад ће током данашњег и наредног дана бити настављен кроз секције.

Посљедња два дана биће организован састанак козорцијум пројекта гдје  ће се представити академски резултати пројекта и финансијски извјештаји.

Конференцији и састанку присуствују представници свих партнера у пројекту.

Универзитет у Источном Сарајеву на овом догађају представљају проф. др Надица Јовановић и вршилац дужности декана Медицинског факултета проф. др Дејан Бокоњић.