Start / Sva Obavještenja / Predstavnici UIS-a na diseminacionoj konferenciji u okviru „Erasmus + Capacity Building“ projekta „Assisting better communication“

Predstavnici UIS-a na diseminacionoj konferenciji u okviru „Erasmus + Capacity Building“ projekta „Assisting better communication“

Diseminaciona konferencija u okviru „Erasmus + Capacity Building“ projekta „Assisting better communication“ (ABC), koja se održava u Batumiju u Gruziji, počela je danas i trajaće do 7. oktobra.

Nakon svečanog otvaranja i uvodnih riječi održana su plenarna predavanja u vezi sa kompleksnim poremećajima u komunikaciji i govoru djece u svakodnevnom životu, intervencijama kod djece koja su gluha i slijepa i etičkim aspektima govornog i jezičkog treninga.

Rad će tokom današnjeg i narednog dana biti nastavlјen kroz sekcije.

Poslјednja dva dana biće organizovan sastanak kozorcijum projekta gdje  će se predstaviti akademski rezultati projekta i finansijski izvještaji.

Konferenciji i sastanku prisustvuju predstavnici svih partnera u projektu.

Univerzitet u Istočnom Sarajevu na ovom događaju predstavlјaju prof. dr Nadica Jovanović i vršilac dužnosti dekana Medicinskog fakulteta prof. dr Dejan Bokonjić.