У Новом Саду одржан састанак конзорцијума “CULTURWB” пројекта

У периоду од 11. до 13. септембра на Универзитету у Новом Саду а у организацији Департмана за географију, туризам и хотелијерство Природно Математицког факултета, који је и координатор „CULTURWB“ пројекта, одржана је осамнаести пут по реду конференција ,,Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2019“.

У оквиру дводневне конференције одржан је и састанак конзорцијума „CULTURWB“ пројекта на којем су присустовали представници Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Бранислав Машић и доц. др Дајана Вукојевић. На састанку се разговарало о реализованим и будућим активностима „CULTURWB“ пројекта.

У оквиру овог пројекта на Универзитету у Источном Сарајеву покренут је и Програм цјеложивотног учења у области културног туризма, као и Мастер програм који заједно реализују Универзитет у Бањој Луци и Универзитет у Источном Сарајеву.

Битно је напоменути  да кандидати који у академској 2019/2020. години упишу курсве цјеложивотног учења и поменути Мастер програм биће ослобођени плаћања школарине.