U Novom Sadu održan sastanak konzorcijuma “CULTURWB” projekta

U periodu od 11. do 13. septembra na Univerzitetu u Novom Sadu a u organizaciji Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno Matematickog fakulteta, koji je i koordinator „CULTURWB“ projekta, održana je osamnaesti put po redu konferencija ,,Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2019“.

U okviru dvodnevne konferencije održan je i sastanak konzorcijuma „CULTURWB“ projekta na kojem su prisustovali predstavnici Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Branislav Mašić i doc. dr Dajana Vukojević. Na sastanku se razgovaralo o realizovanim i budućim aktivnostima „CULTURWB“ projekta.

U okviru ovog projekta na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu pokrenut je i Program cjeloživotnog učenja u oblasti kulturnog turizma, kao i Master program koji zajedno realizuju Univerzitet u Banjoj Luci i Univerzitet u Istočnom Sarajevu.

Bitno je napomenuti  da kandidati koji u akademskoj 2019/2020. godini upišu kursve cjeloživotnog učenja i pomenuti Master program biće oslobođeni plaćanja školarine.