Делегација Политехничког универзитета из Шангаја посјетила Филозофски факултет

Делегација Политехничког универзитета из Шангаја 15. маја посјетила је Филозофски факултет Универзитета у Источном Сарајеву.

Испред Универзитета састанку су присуствовали проректор за међународну сарадњу и осигурање квалитета проф. др Дејан Бокоњић, координатор за међународну сарадњу др Слободанка Круљ, продекан за науку Филозофског факултета проф. др Марија Летић, као и професори Катедре за синологију.

Представници УИС-а разговарали су са предсједником Универзитетског административног комитета ПУ у Шангају и његовом делегацијом, те по први пут, након потписаног уговора о међународној сарадњи, договорени су детаљи који се тичу остваривања даље сарадње кроз пројекте размјене студената и наставног особља.

Делегација УИС-а је овом приликом добила и усмени позив на партнерску конференцију коју организује Политехнички универзитет у Шангају, а која ће се одржати у септембру ове године, гдје ће оба факултета бити у могућности да детаљније представе своје међународне пројекте и евентуални даљи вид сарадње.