Старт / Вијести - Музичка aкадемија / Имена студената и професора Музичке академије УИС-а у најновијој књизи „Хармоника и најбољи свјетски савремени хармоникаши“ у издању Times Square Press из Њујорка

Имена студената и професора Музичке академије УИС-а у најновијој књизи „Хармоника и најбољи свјетски савремени хармоникаши“ у издању Times Square Press из Њујорка

У најновијој књизи „Хармоника и најбољи свјетски савремени хармоникаши“ (Accordion and world’s best contemporary accordionists) у издању Times Square Press из Њујорка (САД), нашли су се и студенти наше Музичке академије Харис Калтак (I година), Алекса Мирковић (III година) и Михајло Живојиновић (мастер студиј) са одсјека за хармонику из класе Данијеле Ракић, МА, ванр. проф.

Захваљујући великом труду и залагању, као и веома успјешном педагошком раду, име професорице Данијеле Ракић такође се нашло у овом престижном издању са преко 700 страница, које је објављено у априлу 2019. год.

Преко 1000 најзначајнијих личности из свијета хармонике, како извођача, тако и педагога и композитора, уврштено је у ову књигу, у којој се могу прочитати и њихове биографије са досадашњим достигнућима.