Start / Fakulteti i Akademije / Imena studenata i profesora Muzičke akademije UIS-a u najnovijoj knjizi „Harmonika i najbolji svjetski savremeni harmonikaši“ u izdanju Times Square Press iz Njujorka

Imena studenata i profesora Muzičke akademije UIS-a u najnovijoj knjizi „Harmonika i najbolji svjetski savremeni harmonikaši“ u izdanju Times Square Press iz Njujorka

U najnovijoj knjizi „Harmonika i najbolji svjetski savremeni harmonikaši“ (Accordion and world’s best contemporary accordionists) u izdanju Times Square Press iz Njujorka (SAD), našli su se i studenti naše Muzičke akademije Haris Kaltak (I godina), Aleksa Mirković (III godina) i Mihajlo Živojinović (master studij) sa odsjeka za harmoniku iz klase Danijele Rakić, MA, vanr. prof.

Zahvaljujući velikom trudu i zalaganju, kao i veoma uspješnom pedagoškom radu, ime profesorice Danijele Rakić takođe se našlo u ovom prestižnom izdanju sa preko 700 stranica, koje je objavljeno u aprilu 2019. god.

Preko 1000 najznačajnijih ličnosti iz svijeta harmonike, kako izvođača, tako i pedagoga i kompozitora, uvršteno je u ovu knjigu, u kojoj se mogu pročitati i njihove biografije sa dosadašnjim dostignućima.