Осма научна конференција са међународним учешћем “Јахорински пословни форум 2019”

Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву (УИС) са суорганизаторима из региона – Економским факултетима из Подгорице, Скопља и Суботице и Факултетом за менаџмент и туризам Врњачка бања Универзитета у Крагујевцу, на Јахорини у хотелу Термаг 28. марта 2019. године организује 8. научну конференцију са међународним учешћем – Јахорински пословни форум 2019 на тему “Тржиште, морал и економска политика у свјетлу европских интеграција”.

На Конференцији ће учествовати еминентни професори са поменутих и других факултета из региона, као и представници пословне заједнице, банака и других финансијских институција, представника власти одговорних за економски развој и локалних заједница.

Пристиглих 60 радова третира многа актуелна економска питања и организатори очекују да ће њихови аутори и кроз предвиђену дискусију понудити одговарајућа рјешења за економске проблеме и изазове са којима се друштво суочава.

Ова Конференција на тај начин даје допринос унапређењу пословног амбијента и убрзаном и одрживом економском расту и развоју, расту животног стандарда и квалитета живота којем тежимо као регион који има амбицију да, и кроз процес европских интеграција, достигне квалитет живота који имају грађани развијених земаља Европске уније.

Више информација о конференцији можете погледати на званичној интерент страници конференције jbf.ekofis.ues.rs.ba