Представници ЕУНОРС-а на годишњој регионалној конференцији ЕЕН у Подгорици

Представници конзорцијума Европске мреже предузетништва Републике Српске (ЕУНОРС), укључујући и представника Универзитета у Источном Сарајеву, учествују у раду годишње регионалне конференције Европске мреже предузетништва (ЕЕН).

Регионална конференција се одржава 12. и 13. септембра у Подгорици у Црној Гори.

Конференција представља прилику да пред конзорцијумима земаља региона, али и представницима Европске мреже предузетништва (ЕЕН) из Брисела, покажу неке од успјешних примјера рада конзорзијума из Републике Српске. Једна од тема која ће бити разматрана је и најбоља пракса сарадње између универзитета и индустријских малих и средњих предузећа.

Универзитет у Источном Сарајеву на овој дводневној конференцији представља мр Јелена Мићић.

Универзитет у Источном Сарајеву један је од чланова конзорцијума пројекта Европске мреже предузетништва Републике Српске (ЕУНОРС).

Чланови Европске мреже предузетништва Републике Српске, осим Универзитета у Источном Сарајеву, су  Привредна комора Републике Српске, Универзитет у Бањој Луци и Иновациони центар Бања Лука. Посматрачи активности ЕУНОРС-а су Министарство индустрије, енергетике и рударства, Министарство финансија и Министарство за економске односе и регионалну сарадњу, док је Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа координатор пројекта.