Факултет физичког васпитања и спорта УИС-а промовисао 58 дипломаца

Факултет физичког васпитања и спорта Универзитета у Источном Сарајеву свечано је промовисао 34 професора физичког васпитања, 12 спортских тренера и 12 мастера спорта и спортске рекреације.

Декан Факултета физичког васпитања и спорта у Палама проф. др Борислав Цицовић честитао је промовисаним дипломцима на оствареном успјеху, те изразио наду да ће им то бити подстицај за даљи рад у животу.

Дипломирани мастер спорта и спортске рекреације Владана Ранитовић из Прибоја захвалила је професорима и додала да се запослила у струци, те да ју је Факултет физичког васпитања и спорта научио многим стварима као што је боравак у природи, скијање, пливање и осталим активностима које су сви морали проћи.

Дипломирани професор физичког васпитања Кристијан Вујновић из Чапљине рекао је да је одушевљен Факултетом у сваком погледу и знањем које им пружају професори.

Промоцију дипломаца Факултета физичког васпитања и спорта, одржану 14. јуна у Палама, увеличао је наступ музичког састава “Катера” из Источног Сарајева.

Свечаности су присуствовали ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Стево Пашалић, градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, начелник општине Пале Бошко Југовић,  проректор за људске и материјалне ресурсе УИС-а проф. др Ненад Лалић, декани бројних факултета Универзитета, чланови академске заједнице, представници јавног живота, те студенти и чланови породица промовисаних дипломаца.

Извор: ВЕБ редакција/СРНА