Припремна настава из математике на Филозофском факултету Пале

Катедра за математику Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву организује припреме за полагање пријемног испита из математике, у првом уписном року, на студијским програмима: Математика и рачунарство и Математика и физика.

Припреме ће почети 25. јуна у 10 часова и трајаће четири дана, тј. до 28. јуна. Сваког дана ће бити одржано пет часова наставе, укупно 20 часова. Укупна цијена за присуство у припремама је 100 КМ.

На припремама ће се радити задаци из области које су предвиђене као потребно градиво за полагање пријемног испита, који ће бити одржан 29. јуна. Припреме ће држати доц. др Владимир Владичић и мр Огњен Папаз.

Никаква пријава није потребна, довољно је појавити се у холу Филозофског факултете 25. јуна у 10 часова. Литература предвиђена за пријемни испит може се набавити у скриптарници Филозофског факултета сваког радног дана од 8 до 15 часова.

Додатне информације у вези са припремама можете добити преко и-мејл aдреса: vladimir.vladicic@ffuis.edu.ba и ognjen.papaz@ffuis.edu.ba.