Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић посјетио Ректорат УИС-а

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић посјетио је данас Ректорат Универзитета у Источном Сарајеву гдје је са руководством Универзитета разговарао о актуелним темама.

Градоначелник Вуковић изразио је подршку руководству Универзитета истичући да, као јавна високошолска установа, има стратешки интерес за Источно Сарајево.

Према ријечима градоначелника, Град је спреман помоћи и пружити подршку у рјешавању свих актуелних проблема са којима се Универзитет суочава.

Представници Универзитета у Источном Сарајеву на челу са вршиоцем дужности ректора проф. др Стевом Пашалићем истакли су да је веома важна подршка Града у функционисању овог јавног Универзитета.

Састанку су присуствовали проректор за културу, умјетност и спорт проф. мр Сандра Ивановић, проректор за међународну сарадњу и осигурање квалитета проф. др Дејан Бокоњић, проректор за људске и материјалне ресурсе проф. др Перица Гојковић, декан Електротехничког факултета проф. др Зоран Љубоје и продекан за научноистраживачку дјелатност и предузетништво на Електротехничком факултету доц. др Данијел Мијић.